Filmografi

Rol aldığı oyunlar

  • Seçimler, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Dünyalar, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Yanımdaki Yatak, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Hamlet II Orijinaline Beş Basar, Ahmet Uğurlu- Karşı Tiyatro
  • Herşeye Karşıyız, Ahmet Uğurlu – Karşı Tiyatro
  • Gökkuşağında Şenlik Var, İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Plastik Sevgilim, İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Dikkat Kadın Var, İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Nası Yani, Stand Up Gösterisi
  • Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar, BKM Organizasyon
  • Aşk Köpekliktir (Okuma Tiyatrosu), Mateo – Turgut Yasalar

Filmografisi

  • Behzat Ç.-2010
  • Kızlar Yurdu – 2006
  • Savcının Karısı – 2005
  • Nizam – 2005
  • Beybaba / Koltuk – 2003
  • Sultan Makamı – 2003
  • Cümbüşiye – 2000
  • Parça Pinçik – 2000
  • Belkıs Hanımın Konağı – 1992
  • Şen Dullar – 1991
  • Aşkın İlk Yarısı
  • Sevgili Bayan
  • Arkadaşım Şeytan
  • The Favorite (Gözde)
  • Pazartesi Hikâyeleri
  • Aramızda Kalsın
  • Kim Bunlar
  • Şen Dullar
  • Gençler
  • Karşı Show
  • Parça Pinçik